Nationale kampioenentrui

oktober 17, 20220
Gauthier Servranckx

Na de bekendmaking van de voltallige kern van de U23, zijn we toe aan de renners van de U19. Met de komst van Gauthier Servranckx zal de nationale kampioenentrui bij de U19 te zien zijn tussen onze kleuren. De West-Vlaming maakt de overstap van Jonge Renners Roeselare.

Gauthier Servranckx: “Wat ik heel belangrijk vind en zeker wil benadrukken, is mijn respect voor de club die ik verlaat, Jonge Renners Roeselare. Ik wil de medewerkers van de club bedanken voor de kansen die ik gekregen heb. Ik zet de stap naar EFC-L&R-AGS omwille van het programma, omdat ik mijn grenzen wil aftasten en verleggen, vooral in het klimwerk. Tot op heden was dat beperkt tot de hellingen in Wallonië, maar komend jaar zal ik kennismaken met buitenlandse wedstrijden met meer klimwerk. Dat heeft de doorslag gegeven en dat wil ik het liefst doen.”

“Afgelopen seizoen begon met de aanpassing van nieuwelingen naar junioren, maar doorheen het jaar werd mijn gevoel steeds beter, met als bekroning de Belgische driekleur in Moorslede. In de weken en maanden daarna werd het iets minder eenvoudig om weg te geraken, zo’n trui springt immers in het oog. Binnen mijn nieuwe omgeving ken ik onder meer Viggo Van Neste, die al bij mijn nieuwe club rijdt. Daarnaast wil ik komend jaar graag mijn middelbare studies elektromechanica in Torhout afmaken.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *